NY CHAMPION!Idag har Tavlefjärdens Belmondo, Milton, varit på Internationell utställning på Island! Hur det gick? Helt fantastiskt: CERT CACIB och BIR!

Han kan nu mer titulera sig SVCH SU(v)CH NUCH INTUCH ISLCH NV-07 Tavlefjärdens Belmondo

Tack snälla Edda för att du valde att ställa ut honom där borta!! Jag är helt överlycklig!Något som också smällde högt i helgen är att hans dotter Privé Carmen Electra, Juli, var på utställning i Trondheim och roffade åt sig CERT och BIR!! Världens största grattis till Ingela! Juli fick en så underbar kritik:"11 mnths very attractive bitch. Excellent type. Excellent head & expression. Correct complete bite. Excellent forechest. Excellent level topline. Wellbodied for breed.Correct angulation for and back. Very sound in move. Excelllent temperament. Excellent behaviour"
Vilken helg det blev, Ingela!!


Miltonbarn!

Förra året parade Milton även tiken SUCH SU(v)CH Ophera's Curtiz som bor nere i Västerås på Novastar´s kennel. Detta var Miltons allra första parning och han kämpade på ett tag innan det gick som det skulle!


Ophera´s Curtiz, Shiva.


Tiden gick och valpdatumet var nära. Det blev hela 5 st välskapta valpar. Två tikar och tre hanar! Så roligt!


Flickorna i kullen. Här är det Novastar´s Andromeda och Novastar´s Aquila.

På ståbilderna är det Aquila till vänster och Andromeda till höger.

Här nedan är en av de tre pojkarna. Tjusig kille! Novastar's Aquarius


Stort grattis till fina valpar, Anna! Milton är stolt såklart!

Pavel skjuter skarpt!


För fyra veckor sedan uppstod det kärlek mellan Pavel och Ophera´s Molly. Det verkar som om mötet gav resultat!Nu är det bara att hålla tummarna ännu lite till!

Proffsig premiär och härlig comeback!
I helgen var vi i Alfta på hundutställning och Pavel fick damma av kopplet! Och som han gjorde det... PATRIK visade fram honom som vinnare i en stark championklass med CK och sen vänstervarvade de fram till 2:a bästa hane! Såååå kul! Jag stod på sidan och var galet nervös men de såg såå proffsiga ut. Verkligen jätteroligt. Jag ska nog alltid stå på sidan om hädanefter.. ;) Patrik, du var sååå fantastiskt duktig!! (jag fick ju en tår i ögat nästan!)

Tack alla vänner för en superhärlig söndag och grattis till alla fina resultat! Var åker vi nästa gång?!

Ränderna går tydligen aldrig ur?Pavel och jag ska vänstervarva i helgen. Takterna verkar hålla i sig! Kul :D


ps. Tack för sällskapet idag Ingela och tack för att du tog den fina bilden!

RSS 2.0