Nyheter!


Igår var det inoff i Matfors. Jenny hade anmält Wildas avkomma Wimbledon. Han har varit på en utställning i hela sitt liv och det när han var en lite valp. Han vann klassen och blev BIR och sedan BIG-R! Jenny ni har tränat så bra :D[bilder kommer]
Och Pavel...Han var också anmäld. Han fick kritik som innehöll superlativ såsom "stil" och "elegans". Han vann sin grupp och i finalen travade han och Patrik hem en andra plats i BEST IN SHOW! Så kul :D


Pavelbarn 5 veckor!

Vi har varit och kikat på Pavels förstfödda som bor på Frösön. De ser så fina ut och artar sig riktigt bra!
Det finns fortfarande en tik kvar till salu. Om intresse finns så ta kontakt med Kristina på swahnhennessy@hotmail.comTiken som finns kvar :)Hurra hurra!


Miltons barn, kullsyskonen Privé Chippendale och Privé Carmen Electra klarade igår anlagsklassen i viltspår! Hipp hipp HUUURRA! Vad ni är duktiga. Grattis till Stigs ägare Sofie och till Ingela som är uppfödare!

Laddar upp lite bilder som jag och Ingela tog när Juli tränade!


På just den här bilden är hon skrämmande lik sin pappa.

 Pavel och hans bror.


Vi har träffat Pavels uppfödare Charlotte som varit här i krokarna och spårat SM med Pavels morfar. STORT GRATTIS till en fin TREDJE plats Charlotte och Lelle! Gud vad duktiga ni är!

Vi passade även på att ta en bild på Qosak (Pavels bror som är kanintax) och Pavel. Visst ser man likhet?Sommarpojkar :)


Flitig och vacker Miltonson

Miltonsonen Novastar´s Aquarius med matte Linnea i kopplet har varit duktiga i spårskogen! Så pass duktiga att han nu mer kan titulera sig SVCH! Grattis Linnea och Qvintus! Se så vacker han är:


Pavelbarn!
Trött pojke.


Valparna blir 4 veckor på onsdag och hade så smått börjat kravla i valplådan och busa med varandra. Så söta så :D

TACK Kristina för titten och för kaffet!

INTERNATIONELL CHAMPION!

Idag var vi på hundutställning i Svenstavik. Jag hade anmält Pavel i hopp om att knipa det sista av tre CACIB för att fullgöra det internationella championatet. Och som han gjorde det. Han var verkligen på hugget och visade sig från sin bästa sidan! Han fick se sig slagen av en ung och vacker tös, men... BIM & CACIB. Vi är såååå glada! :D
Så vacker, så vacker!
SVCH SU(v)CH NUCH INTU(v)CH Bussahagens Pavel Bure


RSS 2.0